Favorieten maart 2015

De laatste dag van maart en dus laat ik vandaag weer mijn favorieten zien! En dat niet alleen ik heb ook een hele leuke winactie!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren.

Hoe kun je meedoen met de winactie?
1. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal: BlondieBeautyFashion
2.Volg me op instagram: @carienweenink
3. Vertel hieronder waarom jij graag zou willen winnen รฉn wat jouw favoriete product van maart was!

Ik ben benieuwd! Je kunt meedoen met de winactie tot en met tweede paasdag 12.00 uur ’s middags.

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

10 reacties

 1. Wat veel! Gefeliciteerd! Ik volg je al een tijdje op Youtube en je blog, waarom op Instagram niet is me een raadsel… Nu dus wel ๐Ÿ˜‰
  Je voorbereidingen voor je huwelijk vind ik altijd leuk om te volgen. Daarnaast ben jij natuurlijk degene van het mooie nagellakje van L’Oreal die ik probeer te gaan scoren in de USA volgende maand.
  Ik wil graag meedoen met je winactie omdat ik natuurlijk heel benieuwd ben wat er in zit. Als het jouw favorieten zijn komt dat vast goed! Mijn favoriet is de Shea bodybutter van de Bodyshop, maar echt alles van die lijn is perfect.
  groetjes sabrina

 2. Hoi Carien,
  Wat een leuke video weer, met een wel hele leuke winactie! Gefeliciteeerd met het behalen van alweer een heleboel trouwe volgers en abbonnees! Ook ik ben er hier een van, al een behoorlijke poos volg ik je al trouw iedere dag via je blog en op instagram. Wat ben je een leuke spontane meid, en zo lekker jezelf! Ik geniet er iedere keer weer volop van! En je steekt me vooral aan met je liefde voor beauty en verzorgingsproducten. (heb al veel producten aangeschaft na aanleiding van jou review of enthousiasme van een bepaald product! En inderdaad ik ben net als jou, verkocht aan veel van deze producten!) Maar ook met het lezen van je voorbereidingen voor je toekomstige huwelijksdag of je buikklachten helpen me enorm! Zelf loop ik namelijk ook al een behoorlijke tijd met diezelfde klachten.. geen pretje hoor!
  Maar ik krijg zoveel goede moed en vooral veel inspiratie van je! Ik bewonder je echt!
  Het lijkt me enorm leuk om kans te mogen maken op je te gekke give-away! wat een heerlijke producten zitten erin! Dat doet een mens toch goed!

  Mijn favoriete product van de afgelopen maand is toch wel: de philosophy purity made simple one – step cleanser. Na alle fijne en mooie beautyproducten is het toch ook erg belangrijk om je huid goed te verzorgen en natuurlijk goed te reinigen. Dit is echt een top product, werkt snel en is zeer zuinig in gebruik. Wat mijn betreft een dikke aanrader!

  Veeel Liefs! xx

  Vianne

 3. Als eerst gefeliciteerd!! Je hebt het verdient!

  Ik volg al een hele lange tijd je YouTube-kanaal (alleen net pas geabonneerd, omdat ik geen Google-account had! Of ja, niet wist dat ik er ooit een had aangemaakt, dus alles maar opnieuw aangevraagd..

  1. de helft van mijn bericht is verdwenen… ๐Ÿ™
   Dus bij deze even opnieuw:

   Als eerst gefeliciteerd!! Je hebt het verdient!

   Ik volg je al een tijdje jou youtube-kanaal (alleen net pas geabonneerd, omdat ik geen google-account had. Of ja, niet wist dat ik er ooit een had aangemaakt, dus alles maar opnieuw aangevraagd, en op jou kanaal geabonneerd! ๐Ÿ™‚ )
   Wat ik zo fijn vind aan jou kanaal, is dat er vaak filmpjes geรผpload worden. (y)

   Natuurlijk wil iedereen dit leuke pakket winnen, zo ik ook!
   Het zou bij mij echt de kers op de taart zijn! Vorige week heb ik namelijk samen met mijn vriend het voorlopig koopcontact getekend voor ons nieuwe huis. Dit pakket maakt het natuurlijk helemaal af!! ๐Ÿ˜€

   Mijn beautyfavoriet van deze maand is toch echt wel mijn MAC lippenstift in de kleur ‘please me’.
   Deze lippenstift stond al een tijdje op mijn wishlist, en heb hem na veel wikke en wegen uiteindelijk toch gekocht! En wat ben ik er blij mee!!!

   Heel veel succes verder met je site en youtube-kanaal, ik kan nu al niet wachten een nieuw filmpje! ๐Ÿ˜€

   x

 4. Van harte gefeliciteerd meis met het behalen vande abonnees ๐Ÿ˜‰
  En super leuke winactie!!
  Mijn favoriet van deze maand is inderdaad ook het catrice palletje en de oog primer van catrice!
  Dikke kus Maris

 5. Hoi,

  Wouw, wat een doos vol. Ik zou de doos graag krijgen voor mijn dochter en voor mijn ((schoon)moeder. Kunnen we het allemaal leuk verdelen !!!
  Ik heb mij net geabonneerd op je You-Tube kanaal en ik volgde je al op Instagram.
  Mijn favoriet is de Super Liner van L’Orรฉal, en dan de kleur blauw.

 6. Hoi hoi..super leuk altijd je filmpjes en reviews! Ik wil het wel winnen hoor..mijn puber dochters gaan er altijd met mijn spulletjes vandoor en zo grijp je wel eens mis..Zo zijn we alle drie weer blij! ๐Ÿ™‚ Mijn favoriete is op dit moment W7 mascara Absolute Lashas..echt een super budget mascara.

  Groetjes Brig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.