Favorieten – Maart 2017

Wat is er aan de hand? Ik heb geen idee maar ineens begon ik mijn filmpje gewoon zonder even gedag te zeggen! Dus bij deze alsnog: Hoi allemaal! Deze maand, net als alle andere maanden, heb ik er weer een aantal fijne favorieten bij. Waaronder een hele leuke dupe van mijn favoriete getinte dagcreme, de bareMinerals Complexion Rescue tinted hydrating gel cream. Maar ook parfums en mascara!
Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.