Favorieten – November 2016

De laatste “normale” favorieten video van dit jaar! Volgende maand is het natuurlijk weer tijd voor mijn meest favoriete beautyproducten van heel 2016! Maar voor nu is het nog even tijd voor mijn maandelijkse favo’s. Dit keer heb ik niet super veel favorieten omdat ik pas aan het einde van de maand een aantal nieuwe toppers binnenkreeg. Die bewaar ik dus nog even. Voor nu een paar gouden ouwe en natuurlijk ook wat nieuwere favorieten. Wat zijn jouw favorieten van november?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.