Filmpje: Boyfriend Tag met Sven

Vandaag hebben Sven en ik 4 (!!!) jaar! Voor ons beide onze langste relatie ooit haha! We vertrekken dan ook voor een weekendje naar Zeeland, lekker uitwaaien en relaxen samen. Juist op deze dag leek het me dan ook leuk om de Boyfriend Tag met hem op te nemen (of nou ja, gisteren dan). Hoe goed kent hij me eigenlijk na al die tijd? Weet hij wat mijn lievelings film is? Of wat ik elke dag wel zou kunnen eten?

Ik hoop dat je het leuk vindt! Wij hebben in ieder geval heel erg veel lol gehad tijdens deze tag 🙂

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

10 reacties

  1. Ja! Heb meegedaan met de vragen hoor…whoehaa vet veel goede antwoorden. Net alsof ik bij jullie op bezoek was, gegierd van het lachen. Kussen voor jullie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.