Filmpje: Celebrity Inspired Look Lauren Conrad (make-up, haar en outfits)

Vandaag heb ik weer een Celebrity Inspired Look voor je! Dit keer Lauren Conrad, misschien niet origineel maar ik wilde dat toch heel graag doen. Lauren Conrad vind ik prachtig en ik hou van haar stijl dus ik kon het niet laten 🙂 Ik maak daarom niet alleen een make-up look, maar ook het haar (zonder hitte!) en ik laat je twee outfits zien.

Natuurlijk staan de winged eyeliner, de mooie slag in haar haren en de high-waisted skirts in het middelpunt.

Klik hier als je wilt zien hoe ik een slag maak met een stijltang.

Welke Celebrity Inspired Look zou jij een keer willen zien?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.