Filmpje: Celebrity inspired make-up look Erin Heatherton

Het leek me heel leuk om een keer een celebrity inspired make-up look te doen. Kortom: een look ge├»nspireerd op een beroemdheid. Maar ik vond het lastig kiezen, er zijn er zoveel! Vandaag ga ik misschien niet voor de meest bekende, maar ik vind haar prachtig! Victoria’s Secret Angel Erin Heatherton. Wat mij betreft een prachtige natural beauty die vaak make-up draagt die dat benadrukt. Niet teveel, maar wel veel glans.
En dan gebruik ik natuurlijk het Urban Decay Naked palette!

Vind jij het leuk om vaker dit soort celebrity inspired tutorials te zien?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.