Filmpje: DIY Movember sweater met snor en studs

Van het weekend ben ik creatief bezig geweest. Vandaag voor jullie  een simpele Do It Yourself (DIY) voor tijdens een regenachtige herfstdag. Ik maak  namelijk van een saaie sweater een gezellige trui met een snor en studs!

Wat je hiervoor voor nodig hebt:

  • (oude) trui
  • textiel markeerstift (Ik heb mijn trui zojuist gewassen en de snor is verdwenen.. Kortom ik zou kiezen voor een andere stift dus NIET die van Action)
  • zelfklevend papier (bv. bij Action)
  • potlood
  • stuk karton
  • schaar
  • plaatje snor (Google)

http://youtu.be/wZMPGYYmMql

Als je niet van snorren houdt kun je er natuurlijk ook wat anders van maken. Maar ik wilde graag een snor maken in het kader van movember én omdat ik snorren gezellig vind staan op kleding (kussenslopen, tassen,  eigenlijk overal!).

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.