Filmpje: DIY sieradenopberger en tips om je sieraden op te bergen

Vandaag heb ik weer eens een DIY (Do It Yourself) voor jullie! Misschien herken je het wel, overal sieraden, alle kettingen in de knoop.. Dat is irritant. Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn sieraden opberg en hoe je zelf een sieradenopberger kunt maken.

Wat je niet in het filmpje ziet is het prikbord. Een prikbord is namelijk ook een super handige sieradenopberger. Ik heb mijne niet meer, omdat hij in mijn nieuwe huis niet in de kledingkast past. Maar als je openslaande deuren hebt in je kledingkast, of een leuk plekje op je muur, dan is dit zeker een leuke manier om je sieraden op te bergen. Deze foto’s zijn door mijn lieve vriendinnetje Jitske gemaakt, want zij bergt haar sieraden wel zo op!

DIY-sieraden-opberger-en-tips-prikbord-oorbellen

Zoals je kunt zien heeft zij een prikbord (dat kun je bijvoorbeeld kopen bij Xenos of Ikea) zwart gespoten zodat haar sieraden er mooi op opvallen. Daarna punaises erin en klaar ben je! Je kunt bijvoorbeeld ook een mooi stukje behang of inpakpapier als achtergrond gebruiken.

Haar armbanden en en zonnebrillen heeft ze ook leuk opgeborgen.

DIY-sieraden-opberger-en-tips-armbanden-en-zonnebrillen-1

Deze speciale hangertjes vind je soms bij Xenos, maar ik heb ze ook wel een gezien bij Action of Big Bazar.

En hieronder zie je nog een foto van hoe ik mijn kettingen opberg.

DIY-sieraden-opberger-en-tips-kleerhanger-kledinghangers-kettingen-1

Deze hanger vond ik bij Blokker voor €1 en is heel handig voor bijvoorbeeld het opbergen van sjaals, zonnebrillen en tassen.

DIY-sieraden-opberger-en-tips-kleerhanger-kledinghangers-kettingen-sjaals-tassen-blokker DIY-sieraden-opberger-en-tips-kleerhanger-kledinghangers-kettingen-sjaals-tassen-blokker-zonnebrillen

Hoe berg jij je sieraden op?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Je ziet er goed uit hoor, ook al heb je geen mascara op 🙂 Ik vroeger in mijn slaapkamer bij mijn ouders ook zo een prikbord, stond altijd super leuk. Nu heb ik gewoon een standaard rekje van de Xenos waar mijn sieraden aan hangen 🙂 Liefs, Svenja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.