Filmpje: een gezond 2014!

Veel mensen hebben goede voornemens zo aan het begin van het jaar. Ik doe zelf niet zo aan goede voornemens. Als je bijvoorbeeld gezonder wilt eten, meer wilt gaan sporten of wat dan ook dan kun je daar beter direct mee te beginnen denk ik. Maar als jij wel goede voornemens hebt is dat natuurlijk ook top! Een doel hebben is altijd goed. Ik vind gezond leven belangrijk. Zeker sinds ik een prikkelbare darm heb is gezond eten voor mij heel belangrijk.

Zoals ik in het filmpje ook al zeg: ik ben geen voedingsdeskundige ofzo ik vertel gewoon wat voor mij werkt en hoe ik probeer gezond te leven. En een klein beetje over mijn prikkelbare darm.

Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Probeer jij ook gezond te leven? En hoe? Ik ben benieuwd!

PS Ik snoep ook wel hoor 😉

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.