Filmpje: Haar föhnen met föhnborstel (steil met volume)

Op YouTube kreeg ik de vraag om te laten zien hoe ik mijn haar föhn met een föhnborstel of met een borstel en een föhn. Vandaag laat ik je graag beide opties zien. En hoe je daarmee steil haar toch wat volume kunt geven. Persoonlijk vind ik het veel makkelijker mijn haar te föhnen met een föhnborstel, simpelweg omdat ik een hand tekort komt als ik het met een borstel en föhn doe. En een föhnborstel hoeft echt niet duur te zijn. Je kunt beginnen met een goedkope borstel (zoals ik heb gedaan) en als het bevalt kun je altijd nog een duurdere aanschaffen. Ik laat je beide manieren zien en dan kun je zelf kiezen wat jij fijn vindt!

Hieronder kun je het filmpje bekijken. Als je het leuk vindt kun je je hier gratis abonneren op mijn YouTube-kanaal BlondieBeautyFashion.

Haar-fohnen-met-fohnborstel-1

Föhn jij je haar al op deze manier?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.