Filmpje: Haarroutine voor volume in fijn en steil haar

Mijn haar is fijn en steil maar ik heb gelukkig wel veel haar. Van nature hangt het vrij sluik langs mijn gezicht. Gek genoeg niet als ik opsta, dan lijk ik een slag en volume te hebben, maar zodra ik een paar minuten uit mijn bed ben dan hangt het al sluik langs mijn gezicht. Dat vind ik niet zo mooi bij mijn gezicht staan dus ik maak graag wat meer volume in mijn haar. In dit filmpje laat ik zien hoe ik dat doe. Voor mij werkt dit het beste. Als ik het nog wat ‘wilder’ wil dan spray ik er nog een beachspray of een gelspray in en kneed mijn haar dan nog even met mijn handen.

Filmpje: Haarroutine voor volume in fijn en steil haar

Wat doe jij om volume in je haar te krijgen?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat een goede tips! Mijn haar valt ook altijd sluik langs mijn gezicht en ik ben altijd op zoek naar advies en tips om mijn haar een beach look te geven! Thanx Carien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.