Filmpje: Housetour

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een keer een filmpje van mijn huis wilde laten zien. Natuurlijk wil ik dat! Ik woon samen met Sven en Mittens in een loft-appartement. We wonen hier nu een jaar en het bevalt ons super goed! Zoveel ruimte! Ik kom uit een huisje van nog geen 30 m2 waar ik jaren met veel plezier heb gewoond. Het laatste jaar woonde Sven er ook bij en dat was heel gezellig maar ook krap in mijn schattige poppenhuisje. Het is zo fijn om nu meer ruimte te hebben. Ik hou van een opgeruimd huis en zoals je in het filmpje kunt zien zijn we erg van wit, grijs, rustig en strak.

Onze werkkamer, tegenwoordig ook de slaapkamer van Mittens, is normaal netjes opgeruimd, sorry! Meer foto’s van de werkkamer kun je dit in dit artikel. En als je benieuwd bent naar de inhoud van mijn walk-in closet, een van mijn favoriete plekjes in huis: ik heb een filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe ik mijn kledingkast organiseer!

Wat is jouw stijl als het om interieur gaat? Strak en modern, romantisch, klassiek? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

9 reacties

 1. Wauw wat heb je een práchtig ruim huis zeg!! Die woonkamer is echt huge haha, wat zul je er blij mee zijn 🙂 Ondanks dat ik het prachtig vind denk ik gelijk; ooh jee je zou zo’n groot huis maar schoon moeten houden.. Ik als a-schoonmaak queen denk daar meteen weer aan haha!

  Super leuk filmpje, vind het altijd erg leuk om het interieur van anderen te bekijken!

  Liefs!

  1. Wat n leuke reactie! Dank je!

   Het kost inderdaad wel wat tijd om schoon te maken maar het zijn allemaal wel grote vlakken dus dat heeft ook weer voordelen! En ach ik vind schoonmaken gelukkig niet zo erg hihi! Je moet er wat voor overhebben;)

   Liefs Carien

 2. In één woord: Wauw! Echt heel gaaf ingericht! Kan niet wachten totdat mijn vriend en ik een huisje hebben gevonden, zodat ik ook lekker aan de slag kan! 🙂

 3. Leuk om te zien! Wow, wat een enorm huis! 😛 Ik vind het wel erg grijs, is niet helemaal mijn stijl, maar ik vind het wel leuk ingericht! Vooral die inloopkasten tegenover elkaar vind ik slim bedacht. 🙂

  1. Leuk om te horen!! Dank je!! En grijs daar moet je idd van houden, ik hou juist heel erg van grijs en wit maar over smaak valt niet te twisten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.