Filmpje: Look met blauwe mascara

Look-met-blauwe-mascara3

Een van dé trends van deze zomer is gekleurde mascara. Als tiener droeg ik dat wel eens maar nu was het toch weer even wennen aan het idee! Maar nu vind ik het weer helemaal leuk! Een vriendinnetje van me vroeg m e dan ook hoe ze blauwe mascara  kan dragen op een subtiele manier. Ik wil je graag laten zien hoe je een blauwe mascara kunt dragen op een subtiele manier maar ook hoe je die look iets meer kunt laten opvallen.

Deze look droeg ik gister toen ik met datzelfde vriendinnetje een terrasje ging pakken. Zij vond de look heel leuk en durfde het nu ook te proberen.

Look-met-blauwe-mascara2

 

Draag jij al gekleurde mascara? En wat is jouw favoriete gekleurde mascara? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.