Filmpje: Look met het MUA Ever After Matte eyeshadow palette

Sindskort wordt MUA (Make-Up Academy) in Nederland verkocht. Bij verschillende fillialen van Kruidvat kun je dit mooie merk vinden. Ik kocht laatst het MUA Ever After palette met tien matte kleuren oogschaduw. Een heel fijn palette waar ik vandaag een neutrale ooglook mee maak die ik ook graag maak met het Urban Decay Naked The Basics palette.

En ik zou super vinden als je op mij wilt stemmen om Insiders Tip van de Maand te worden via http://insidefruits.nl/insiders-tip-van-de-maand-mei/

Ook wil ik je herinneren aan de winactie waar je nog aan mee kunt doen tot vanavond 23.59 uur. Je kunt een beautybehandeling naar keuze winnen! Wil je meedoen? Klik dan hier!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.