Filmpje: How to.. Messy/ Undone hair

Ik ben laatst naar de kapper geweest. Ik hou van messy/ undone haar en dus ging ik naar The Graduates. Dat is onderdeel van B-Academy en zij houden ook van messy haar. Normaal wissel ik nooit van kapper dus ik vond het spannend. Vandaag laat ik je zien hoe ik sindsdien mijn haar doe voor het rommelige effect met volume. Toch moet ik, vanwege wat beschadigde delen in mijn haar, mijn haar ook verzorgen en temmen. Kortom: een hele routine om dat allemaal voor elkaar te krijgen!

De producten die ik heb gebruikt:

  • Andrélon Keratine Repair Shampoo, conditioner, 1 minuut masker en crème.
  • L’Oréal Elvive Aqua Liss Keratin Serum
  • L’Oréal StudioLine TXT06 Wave Creating Spray
  • Undone by The Insiders Teaser Styling Dust
  • Tangle Teezer

Hou jij van messy/ undone haar?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.