Filmpje: Mini Shoplog & Goodiebag The Body Shop, Zara en IciParis XL

Afgelopen woensdag was er een speciale koopavond bij The Body Shop. Ik wilde daar graag even heen, omdat ik heel benieuwd was naar hun nieuwste product. Het vitamine E serum in olie voor de nacht. Dat kocht ik, maar natuurlijk was dat niet het enige.. Ook belandde ik nog in de Zara en ging ik nog even naar IciParis XL. Kortom: hierbij een mini shoplog en het uitpakken van de goodiebag!

Heb jij producten uit de Vitamine E-lijn van The Body Shop weleens geprobeerd? En zo ja, zijn het aanraders? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik ben erg fan van de nachtcreme van de vitamine e lijn, je word sochtends wakker met een super zacht huidje haha.
    Ik volg je nu al een tijdje en vind het altijd leuk om naar je te kijken, ga zo door Carien xx

    1. Oh dat is goed om te horen! Dat wil ik ook wel haha!
      En wat leuk dat je dat zegt, dank je:) En nogmaals bedankt voor je speedstick tip! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.