Filmpje : Sensationails met normale nagellak

Ik hou ontzettend van Sensationails! Maar ik hou ook zo van mijn normale lakjes. Dus ik wilde graag mijn 2 liefdes combineren zodat ik niet meer hoefde te kiezen. Wil je weten hoe je Sensationails kunt combineren met je favoriete normale nagellak? Kijk dan dit filmpje!

Sensationails-met-normale-nagellak-Rimmel-Bare-necessities

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. O, ik had nog wat meer getypt. Maar hoe vind jij de sensationails? En hoe is de conditie van je nagels na twee weken? En hoe verwijder je het? Ik wil geen aceton gebruiken want dan worden m’n nagels nog droger. Leuk filmpje btw 🙂

    1. Hoi Madeleine, wat leuk dat je het ook gaat proberen! Ik heb ook een artikel gemaakt waarin ik beschrijf hoe ik Sensationails verwijder en daarna verzorg (http://www.blondiebeautyfashion.nl/beauty/nagels-verzorgen-sensationails). Het kan met aceton maar ik zet het vaak ook gewoon op een pulken.. Als ik aceton gebruik gebruik ik geen pure aceton maar een reiniger waar ook nog wat verzorgende bestanddelen in zitten. Zelf vinden mijn nagels beide opties prima. In het artikel kun je ook zien hoe mijn nagels er daarna uitzien. Ik hoop dat je er wat aan hebt!
      Liefs,
      Carien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.