Filmpje: Shoplog Amerika – Beauty (deel 1)

Ik ben net terug uit Amerika, wat was het leuk! Daarover later meer! Nu gaat het over mijn aankoopjes. Vandaag laat ik deel 1 van de beauty shoplog zien. Het eerste deel ja, het was een beetje teveel voor één video bleek, oeps! Ik ben in ieder geval goed geslaagd zullen we maar zeggen. Vandaag zie je onder andere wat Urban Decay, NYX, e.l.f. en Victoria’s Secret.

Van welk product zou jij een review van willen zien?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Wauw, wat heb je veel toffe spullen gekocht, ik kan gewoon niet kiezen waar ik een review van wil zien! Ik ben benieuwd naar de komende artikelen over Amerika 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.