Filmpje: Shoplog Berlijn (beauty) Kiko & Flormar

Eergisteren zag je al mijn fashion shoplog uit Berlijn, vandaag is het tijd voor de beauty! Ik ging naar Flomar en Kiko en vond daar o.a. prachtige oogschaduwpaletten en een blush. Ik wilde eigenlijk ook nog kijken of ik iets van bijvoorbeeld P2 kon vinden maar dat is niet meer gelukt. Veel kijkplezier!

Welke beautymerk uit Duitsland vind jij fijn?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Beautyshoppen in het buitenland is altijd zo leuk! Fijne aankopen heb je gedaan. Flormar heb ik eens in Amsterdam bezocht, maar ik vind KIKO denk ik nog leuker. Zo jammer dat NL nog geen KIKO heeft. En ja, volgende keer toch echt even langs een DM gaan voor P2 hoor. Dat budget merk heeft ook veel leuke make-up.

    1. Helemaal waar!! En heel jammer dat we hier geen Kiko hebben. Maar ook wel leuk want dan is het extra leuk als je er in het buitenland eentje vindt vind ik! Volgende keer ga ik zeker langs een DM, dank voor de tip!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.