Filmpje: Shoplog en budget beauty shoptips (Big Bazar, Action en Op=Op Voordeelshop)

Vandaag heb ik weer een shoplog. Geen boeiende shoplog, maar wel een nuttige! Ik wil je namelijk een aantal budget beauty shoptips geven. Veel van mijn vriendinnetje verbazen zich hierover dus het leek me wel leuk om dit een keer met je te delen, wellicht kun jij hier ook mee besparen!

Shop jij ook wel eens bij bijvoorbeeld de Big Bazar, Action of de Op=Op Voordeelshop?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Dat shirt is echt super leuk! Daar ga ik van de week ook zeker voor kijken! 🙂 Je nagellakjes van wet and wild zien er ook heel schattig uit zeg. Ik ben ook benieuwd naar de glitternagellak van de HEMA, vooral over hoe die dekt.

  2. De /MAX & more longlasting lipsticks zijn echt vreselijk ;p ze gaan heel erg brokkelen zeg maar. maar goed, de prijs is niet slecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.