Filmpje: Simpele look voor luie dag

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk niets wil doen. Gewoon lekker op de bank met een film en een bak thee, make-uploos en in joggingbroek. Maar dat kan niet altijd. Soms heb ik zo’n dag ik zelfs geen zin heb om make-up op te doen. En dat komt niet vaak voor kan ik je vertellen. Op dat soort dagen, dat ik er dus nog wel enigzins leuk bij wil lopen maar geen zin heb om enorm te tutten ga ik voor een simpele look.┬áDie laat ik je vandaag zien!

De producten die ik gebruikte:

  • Maybelline Pure BB Cream in Medium
  • Maybelline 24-hour concealer in 02
  • NYX concealer in 03 light
  • L’Oreal Lumi Magique concealer in 01
  • The Body Shop Honey Bronze in 03 medium matte
  • Milani Blush in 05 Luminoso
  • MUA palette in Ever After
  • Catrice wenkbrauwpotlood in Date with Ash-ton
  • Catrice wenkbrauwgel
  • Niveau lipbutter

PS Vergeet niet op me te stemmen via de Zalando-button hier rechts in het scherm!

Wat doe jij op zo’n dag?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.