Filmpje: How to.. Summer Ombre Nails

Ombre nails waren het helemaal een tijdje geleden. Toen maakte ik ook al een filmpje (met mijn oude camera) waarin ik uitlegde hoe je ombre nagels maakt. Vandaag doe ik dat weer maar dit keer met zomerse kleuren geïnspireerd op een reclame van Yves Rocher die ik laatst zag.

Wat je nodig hebt:

  • Basecoat
  • Twee kleuren nagellak (het liefst een lichtere en donkerdere kleur die bij elkaar passen)
  • Sponsje (bijvoorbeeld een make-upsponsje of eentje uit de schoonmaakkast)
  • Nagellak remover
  • Wattenstaafjes

Welke kleuren zou jij combineren voor een zomerse ombre nagellak?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.