Filmpje: Swap ’til you drop kledingruil

Door het (Amerikaanse) vriendinnetje van mijn neef werd ik uitgenodigd voor een clothing swap. Een kledingruil dus. Het leek me wel leuk om dat te filmen. Ik heb de swap zelf niet gefilmd (behalve alle kleding) omdat ik niet wist of iedereen wel op de film wilde komen (het waren vriendinnen van het vriendinnetje van mijn neef dus ik kende ze niet). Zelf had ik hiervoor wel eens een kledingruil gedaan maar nog niet eerder zoals deze. Hieronder het filmpje!

Hieronder kun je het filmpje bekijken. Als je het leuk vindt kun je je hier gratis abonneren op mijn YouTube-kanaal BlondieBeautyFashion.

Ik vond het een hele leuke middag en kan iedereen het aanraden! Heb jij weleens een kledingruil met vriendinnen gedaan?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.