Filmpje: Tutorial volume en slag met rollers van de Carmen (reis) krulset

Om volume en een slag in mijn steile haar te krijgen gebruik ik vaak de rollers uit de (reis) krulset van Carmen. Ik vind dit een snelle en makkelijke methode. Ondanks dat het in het filmpje wat minder mooi en makkelijk ging dan normaal ben ik hier normaal gesproken in 10 minuten mee klaar. Dan laat ik de rollers een kwartiertje afkoelen in mijn haren en klaar is Kees!

In dit filmpje laat ik zie hoe ik de rollers gebruik.

En dit is het eindresultaat.

Volume-en-slag-met-Carmen-reis-krulset-2

 

Hoe zorg jij voor volume in je haar?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.