Filmpje: Unboxing E.L.F. pakketje, goodiebag Grazia masterclass beautybloggen en kitten goodiebags

Goodiebags zijn zo leuk!! Ik krijg ze niet vaak maar als ik er een krijg wil ik dat natuurlijk graag met je delen. Vandaag pak ik een goodiebag uit die ik kreeg na de Grazia Masterclass Beautybloggen met onder andere producten van BE Ici Paris. Daarnaast deed ik een bestelling bij E.L.F. (Eyes Lips Face) en ook dat pakketje pak ik uit in dit filmpje. En voor de liefhebbers ook nog twee kitten goodiebags en Mittens komt ook nog even kijken! Kortom: pak een kop thee met een koekje en ga er lekker voor zitten : )

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.