Filmpje: Wat ik meeneem in mijn make-uptasje op wintersport

Wintersport vind ik heerlijk! Het liefst met verse sneeuw die ’s nachts valt en overdag een strak blauwe lucht met een heerlijk zonnetje! Maar ja, dat is altijd weer afwachten natuurlijk. Qua make-up hou ik het overdag rustig: mascara, wenkbrauwen,BB Cream, bronzer en blush. Daaronder zit natuurlijk zonnebrand, net als op mijn lippen. Maar ’s avonds doe ik natuurlijk wat meer make-up op, als we bijvoorbeeld uiteten gaan. Dus sleep ik gerust mijn hele make-uptasje mee! Wil je weten wat erin zit? Kijk dan naar het filmpje!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.