Filmpje: How to… Wear a skater skirt in 5 ways

Het is geen verassing dat ik dol ben op skater skirts. Het zorgt ervoor dat je figuur mooi uitkomt en je kunt er ontzettend veel kanten mee op. Vandaag laat ik je vijf manieren zien om een skater skirt te dragen, van stoer tot preppy.

Geen idee waarom ik, als ik de filmpjes bewerk, ineens geen voeten meer heb. Heel erg sorry daarvoor! Ik heb daarom hieronder nog even foto’s van alle outfits gezet.

outfit-skater-skirt-cropped-top-nikes-bershka-en-vest-1outfit-skater-skirt-booties-en-spijkerbloes-1 outfit-skater-skirt-boots-en-cropped-sweater-1 outfit-skater-skirt-bordeaux-shirt-colbert-short-jacket-wedges outfit-skater-sweater-trui-high-heels-zara

Draag jij graag een skater skirt?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Super leuk! Ik weet nooit goed hoe ik een skater skirt kan combineren, maar de laatste outfit ga ik zeker dragen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.