Filmpje Zomerspecial : I Love Summer tag!

Filmpje Zomerspecial : I Love Summer tag!

Voor de zomerspecial wilde ik graag mijn eerste tag-video opnemen. En wat past dan beter dan de I Love Summer Tag?! Ik vertel je bijvoorbeeld wat mijn favo zomerdrankje is, mijn favo zomer nagellak en in het kader van gênante momenten “zing” ik een stukje van mijn favo zomer nummer ; ) (of eigenlijk het liedje wat ik gisteren de hele dag in mijn hoofd had).

Wat zijn jou favo zomer dingen? En vind je dit soort filmpjes leuk en zou je nog meer tags willen zien?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.