Bloglovin’

Sinds vandaag ben ik te vinden op Bloglovin’ (of nou ja ik was er al op te vinden maar nu echt)! Je kunt me vinden (en volgen als je dat wilt) door op de knop hier rechts in beeld (onder de Facebook-knop) te klikken.

Voor degene die Bloglovin’ nog niet kennen: Bloglovin’ is een site waarop je al favoriete je blogs kunt volgen.  En niet alleen beauty en mode blogs maar over allerlei onderwerpen.

Het werkt heel simpel: je meldt je aan op Bloglovin‘ en dan kun je aanklikken welke blogs jij wilt volgen. Bijvoorbeeld mijn blog dus :). “Maar wat voegt dit nou toe?” hoor ik je denken. Nou, het handige van de site is dat je een mailtje krijgt wanneer er een nieuw artikel op jouw favoriete blog gezet wordt! Geen idee waarom ik er zelf nog niet eerder op zat haha! Als je nou geen zin hebt om mailtjes te krijgen dan kun je ook instellen dat je geen mails krijgt hoor. Dan heb je nog steeds op Bloglovin’  direct het overzicht van alle nieuwe artikelen op jouw favoriete blogs.

Ik zou het in ieder geval ontzettend leuk vinden als jij mij wilt volgen op Bloglovin’ 🙂

Maak jij al gebruik van Bloglovin’?

Liefs,

Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Hee carien! Ik heb ook een blog en ik wil ook graag bloglovin! Maar ik begrijp niet hoe je je nou moet aanmelden als blog redacteur ofzoiets! Maar wil je wel eens mijn blog bekijken?

    Xoxo lieve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.