FOTD met het Naked The Basics Palette

Vandaag een Face of the Day (FOTD). Ik heb een look gemaakt met het Urban Decay Naked the Basics Palette gemaakt. Wat een heerlijk palette! Die gaat zeker mee op vakantie!

Dit zijn een aantal van de producten die ik voor deze look gebruikt heb.

FOTD-8-8-13-4

En dit is de look:

FOTD-8-8-13-1

Ogen

In mijn ooghoeken heb ik Venus aangebracht. Over de rest van mijn ooglid de kleur Foxy. In mijn arcadeboog heb ik vervolgens Naked 2 aangebracht en in de hoek heb ik de “V” (of eigenlijk “>”) extra aangezet met de donkerbruine kleur Faint. Langs mijn bovenste wimperrand heb ik Crave aangebracht. Op mijn wimpers Maybelline the Rocket mascara.

FOTD-8-8-13-3

Gezicht

Na BB Cream heb ik op de donkere kringen onder mijn ogen de L’Oréal Lumi Magique aangebracht. Vervolgens heb ik met de bronzer van Rimmel in de kleur Sun Light mijn gezicht geshaped. Daarna heb ik de blush van Etos (4080 207..) aangebracht.

Lippen

Op mijn lippen heb ik de Maybelline Colorsensational cream gloss zitten in de kleur 105 Cashmere rose.

FOTD-8-8-13-2

Ik hoop dat je de look mooi vindt!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.