FOTD Some Purple & Blue

De FOTD van vandaag is wat heftiger dan normaal. Ik had zin in paars. Dat heb ik gecombineerd met donkerblauw.

Dit zijn een aantal van de producten die ik voor deze look gebruikt heb.

FOTD-Some-purple-and-blue-5

En dit is de look:

FOTD-Some-purple-and-blue-4

Ogen

In mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen heb ik het highlighting poeder van Catrice (Prime & Fine 010 Fairy Dust) gebruikt. Op mijn bewegende ooglid heb ik Maybelline 205 I Love Lilac aangebracht. Deze kleur is een stuk minder goed gepigmenteerd dan ik van Maybelline gewend ben dus ik moest flink smeren. De meeste donkerblauwe kleur uit het Sleek Storm Palette zit op mijn arcadeboog. Daarna op mijn wimperrand, zowel onder als boven, het Essence Long Lasting Eye Pencil 16 Coolest Chic. Op de buitenste helft van mijn bovenste wimperrand heb ik daarna nog wat van de donkerblauwe kleur gedaan en dit een beetje vervaagd. Op mijn wimpers Maybelline the Rocket mascara.

FOTD-Some-purple-and-blue-2

Gezicht

Op mijn gezicht heb ik de Rimmel Wake Me Up Foundation in de kleur 201 Classic beige aangebracht. Deze geeft een mooie glans aan het gezicht. Mijn gezicht heb ik geshaped met de bronzer van Rimmel in de kleur Sun Light. Vervolgens heb ik de multicolour blush van Catrice in de kleur 060 Strawberry Frappucino op gedaan. En nog wat van het highlighting poeder als finishing touch.

FOTD-Some-purple-and-blue-3

Lippen

Op mijn lippen heb ik gekozen voor de Essence Stay Matt Lip Cream in 01 Velvet Rose.

FOTD-Some-purple-and-blue-1

De look is wat heftiger dan normaal. Ik hoop dat je het wel mooi vindt.

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.