FOTD Urban Decay Naked Palette

Het is weer tijd voor een FOTD (Face of the day). Dit keer met een van mijn liefdes: het Urban Decay Naked palette. Met dit palette kun je zoveel looks maken. En daarbij vind ik de Color Boost lipsticks van Bourjois erg fijn dus ik besloot beide voor deze look te gebruiken.

FOTD-look-urban-decay-naked-1-palette-en-bourjois-2

 

Op mijn gehele oooglid bracht ik de kleur Virgin aan. In mijn arcadeboog koos ik voor de kleur Naked. In de buitenste hoek van mijn arcadeboog gebruikte ik nog een klein beetje Buck om wat meer diepte aan te brengen. En voor een beetje extra glans deed ik vervolgens de kleur Sidecar op de buitenste helft van mijn bewegende ooglid. Ik blend alles een beetje met de blending kwast van de Hema. Als laatste trek ik langs mijn wimperrand, zowel onder als boven, een lijntje met de kleur Hustle.

Natuurlijk is de look niet af zonder mascara. Ik gebruikte de Chanel Inimitable Mascara.

FOTD look urban decay naked palette 3

Op mijn huid heb ik de L’Oréal Skin Perfection BB Cream en L’Oréal BB Blush op mijn wangen. Mijn wallen werkte ik weg met de L’Oréal la touche magique perfect match highlighting concealer (natural beige). Om mijn onzuiverheden weg te werken meng ik 2 concealers, namelijk Maybelline Fit Me (nr. 25) en de Maybelline Super Stay 24h (nr. 2), omdat ik tussen mijn zomer en winterkleur in zit.

Om mijn gezicht te shapen gebruik ik de matte bronzer van de Body Shop in de kleur 03 Medium Matte. Als blusher koos is voor Peaches van Mac.

FOTD look urban decay naked palette 4 FOTD look urban decay naked palette 5

Tot slot de lippen. Die kregen een fel kleurtje met de Bourjois Color Boost in de kleur 02 Fuchsia Libre.

FOTD look urban decay naked palette zon

En hier zie je de look in de zon.

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.