FOTD

Vandaag wilde ik graag wat glans in mijn look en dus ging ik voor mijn nieuwe aanwinsten van Catrice: de Liquid Metal eyeshadows. En ook mijn nieuwe Kiko oogschaduw mocht in dit glanzende geheel niet ontbreken.

FOTD-30-08-1

En dit is de look die ik maakte:

FOTD-30-08-2 FOTD-30-08-3

Ik heb eerst de oogschaduwbasis van essence gebruikt. Daarna bracht ik de Kiko oogschaduw in de kleur 139 aan in mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen als highlighter. Dit is een champagne-achtige kleur. Vervolgens bracht ik de Catrice Liquid eyeshadow in de kleur 020 Gold ’n Roses aan op mijn bewegende ooglid. Op de arcadeboog en in de buitenste hoeken van mijn ogen heb ik daarna de Catrice Liquid eyeshadow in 080 Mauves Like Jagger aangebracht. Voor een ‘pop of color’ heb ik daarna het oogpotlood van Sephora in de kleur 080 flashy blue licht aangebracht op mijn onderste wimperrand. Op de bovenste wimperrand bracht ik alleen wat donkerbruin oogpotlood aan. Om het af te maken mascara (Maybelline The Rocket).

FOTD-30-08-4

 

Ik bracht op mijn gezicht wat bronzer van Rimmel (021 Sun Light) aan en een blush van Sleek (992 Life’s a peach). Op de lippen koos ik na al die glans voor een matte kleur. Ik mixte de Essence Stay matt lip creams in 01 velvet rose en 02 smooth berry.

Ik hoop dat je van glans houdt : )

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.