Foto Tutorial Trend Look Herfst 2014: The New Nude

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-1

De nude look is al een tijd een trend. Ook deze herfst mag het weer lekker naturel. The New Nude is een look die nóg meer naturel is, alsof je alleen mascara op hebt en toevallig bent opgestaan met een hele mooie glanzende huid. Vandaag laat ik je zien hoe ik zo’n look maak. Ik hou ontzettend van nude looks dus laten we snel beginnen met deze foto tutorial!

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Garnier-BB-Pure-Active-BB-Cream-2

Om te beginnen hebben we “flawless skin” nodig maar het moet nog wel natuurlijk ogen. Daar vind ik BB Cream het meest ideaal voor. Ik gebruik de Garnier Pure Active BB Cream in Light. Heb je van nature een heel mooi egaal huidje dan kun je deze stap overslaan en meteen doorgaan met concealer.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Maybelline-age-rewind-concealer-2

Ik gebruik de Maybelline Instant Age Rewind concealer voor onder mijn ogen en de Maybelline Super Stay 24-hour concealer op andere onzuiverheden, van beiden gebruik in de lichtste kleur.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-eyebrows

Mijn wenkbrauwen zijn net geverfd en hebben dus weinig nodig. Wel een klein beetje Catrice wenkbrauwpotlood in ‘Date With Ash-Ton’ op de kale plekjes.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-

Ondanks dat het moet lijken alsof je geen oogschaduw draagt gebruik je het wel. Met de oogschaduw creëer je een egale frisse look. Ik begin dan ook met de essence I Love Stage eyeshadow base.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Urban-Decay-Naked-the-basics-2-palette

En welk palette kun je nou beter gebruiken voor een nude look? Juist! Het Urban Decay Naked 2 Basics palette.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Urban-Decay-Naked-the-basics-2-palette-2

Ik begin de de lichtste kleur ‘Skimp’. Deze breng ik met de blending kwast van e.l.f. aan op mijn wenkbrauwbot en in mijn ooghoekjes als highlighter.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Urban-Decay-Naked-the-basics-2-palette3

Vervolgens pak ik de kleur ‘Stark’ met het essence oogschaduwkwastje.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Urban-Decay-Naked-the-basics-2-palette-4

Deze breng ik subtiel aan op mijn bewegende ooglid.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Urban-Decay-Naked-the-basics-2-palette-5

Om tenslotte een beetje diepte aan te brengen breng ik met de kwast van e.l.f. de kleur ‘Frisk’ aan in mijn arcadeboog.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Urban-Decay-Naked-the-basics-2-palette-7

Ook dit doe ik heel subtiel en zorg dat ik alle kleuren goed blend voor het meest natuurlijke effect.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Urban-Decay-Naked-the-basics-2-palette-6

Na het krullen van mijn wimpers met de Hema wimperkrultang is het tijd voor mascara.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-6

Ik gebruik hier de Rimmel London Wonder’Full mascara voor. Deze zorgt voor mooie natuurlijke gesepareerde wimpers wanneer je één laagje aanbrengt. Wil je meer volume dan breng je meerdere laagjes aan. Maar voor deze natuurlijke look is één laagje precies goed.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-8

 

 

 

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-9

Verder met het gezicht. Ook dit moet natuurlijk blijven maar wel met een beetje blos en glow. Ik gebruik hiervoor het Urban Decay Flushed palette in ‘Streak’.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Urban-Decay-Naked-Flushed-Streak-1

Hierin zitten en bronzer, highlighter en blush. Ik gebruik de bronzer heel lichtjes om te shapen, maar echt subtiel.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Urban-Decay-Naked-Flushed-Streak-2

Daarna de blush en een klein beetje highlighter.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-NYX-setting-spray-dewy-finish-2

Voor een zo natuurlijk mogelijk effect is het mooier als de huid niet poederig oogt. Daarom gebruik ik de NYX setting spray met dewy finish. Je hebt hem ook als matte finish maar dat past niet bij deze look.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-NYX-setting-spray-dewy-finish

Tenslotte is het tijd voor een klein beetje kleur op de lippen. Kies hiervoor een kleur die bij jou een mooi nude-effect geeft. Bij mij staan kleuren met een roze ondertoon mooier maar dat is heel persoonlijk.

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Estee-Lauder-color-envy-in-desirable-1

Ik gebruik de Estée Lauder Pure Color Envy lipstick in Desirable. Ik heb bij IciParisXL heel wat kleuren getest, maar deze staat mij het mooist voor een natuurlijk effect. Liever meer budget? Dan is de Catrice Ultimate Colour in 240 Hey Nude misschien wat voor jou!

 

 

Trend-look-tutorial-herfst-2014-New-Nude-Estee-Lauder-color-envy-in-desirable-2

En dit is het eindresultaat! Een hele simpele en mooie look voor overdag. Ik hou hier ontzettend van!

Wat vind jij van deze New Nude look?

Liefs,
Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.