Garnier Pure zelfwarmend masker met zink

Ik vind het altijd leuk om maskers uit te testen maar een masker van Garnier heb ik nog nooit geprobeerd. Gewoon omdat ik niet altijd even goed reageer op producten van Garnier. Maar ik was wel benieuwd naar dit Pure masker dus ik ging ervoor.

Het Garnier Pure zelfwarmend masker zegt de poriën grondig te reinigen gedurende 7 dagen. Een ambitieuze doelstelling en ik denk: hoe dan?!

De verpakking

De verpakking is simpel en bestaat uit 2 zakjes met maskers. Normaal gesproken deel ik zo’n zakje vaak met manlief en eigenlijk doe ik er dan dus 4 keer mee. Bij dit masker kan dat echter niet. Je hebt echt 1 zakje per persoon nodig.

Garnier-Pure-zelfwarmend-masker-5 Garnier-Pure-zelfwarmend-masker-6

Zink staat bekend als een product wat goed kan helpen tegen onzuiverheden. Datzelfde geldt voor klei. Volgens de verpakking helpt dit masker bij verstopte poriën, glimmen en onzuiverheden.

De test

Het is de bedoeling dit masker aan te brengen in ronddraaiende bewegingen. De massage helpt om het zelfwarmende effect in werking te stellen. Ik doe dat braaf maar merk er niet heel veel van. Ok, het masker wordt ietsje warmer maar niet echt noemenswaardig. Het masker is behoorlijk dik waardoor je zoals ik al zei maar 1 gebruik uit het pakje kunt halen. Dat staat natuurlijk ook op de verpakking maar ik als zuinige Hollander hoop toch op meer. Het masker brengt wel makkelijk aan en voelt goed. Het hoeft er maar 3 minuten op te zitten.

Garnier-Pure-zelfwarmend-masker-1

Voor

Garnier-Pure-zelfwarmend-masker-2

Tijdens (so pretty;))

 

Garnier-Pure-zelfwarmend-masker-3

Na

Na gebruik voelt mijn huid zacht en schoon aan. Ook is er (sorry voor de details) een wit kopje op een van mijn pukkels verschenen dus ik heb wel het gevoel dat het masker iets gedaan heeft. Ik vraag me echter heel erg af of dat effect de 7 dagen erna is gebleven. Ik kan op de site van Garnier ook niks vinden over hoe dit zou moeten werken.

Conclusie

Ik vind het Garnier Pure zelfwarmend een prima masker. Het masker is redelijk betaalbaar (zo’n €2,29). Ik merk niks van de 7 dagen durende werking, maar dat had ik ook niet verwacht. Ik vind het een fijn masker wat mijn huid prima reinigt en zacht maakt.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.