Géén 1 april grap: Victoria’s Secret bij Etos!!

Ik typ dit op 31 maart en ik besef dat dit op 1 april online komt. Toch wilde ik dit artikel zo snel mogelijk online zetten, want ik weet niet hoe lang deze actie loopt.

Vanmorgen liep ik nietsvermoedend door de Etos en ineens zag ik ze staan: de Victoria’s Secret Fragrance Mist! Whut?! Natuurlijk lever ik het bewijs graag want wie gelooft mij nou op 1 april?

Victoria's-secret-Love-Spell-Fragrance-Mist-bodysplash-bij-etos

 

En daar stonden ze dan.. Drie op een rij! De bekende bodymist (Fragrance Mist) van Victoria’s Secret. Ook in de Etos folder staan ze genoemd, zo blijkt. Er staat bij op=op dus ik vrees dat het eenmalig is, maar het is toch leuk!

Er staan hier drie varianten, dezelfde als in de folder: Love Spell, Pure Seduction en Simply Breathless. Er waren geen testers dus ik koos er eentje op de gok: Love Spell.

Victoria's-secret-Love-Spell-Fragrance-Mist-bodysplash-bij-etos-5 - kopie

Love Spell bevat kersenbloesem en perzik. Een zoete zomerse geur. Je moet ervan houden maar ik vind hem wel lekker! Ik heb ook een andere bodymist van Victoria’s Secret, die is wat frisser en daar spray ik een paar sprays van. Bij Love Spell heb ik aan één, hooguit twee, sprays voldoende om weer fris te ruiken.

Bodymist vind ik fijn om op te sprayen als ik bijvoorbeeld ’s ochtends ga sporten en pas daarna ga douchen, of juist ’s avonds na het douchen. Of in de zomer naar het strand.

Victoria's-secret-Love-Spell-Fragrance-Mist-bodysplash-bij-etos-3

Voor alle Victoria’s Secret liefhebbers dus vandaag de tip! Bij Etos is de bodyboost in de aanbieding voor €10.

Ben jij een Victoria’s Secret fan?

Liefs,
Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Wat leuk dat je er eentje hebt kunnen bemachtigen! Hij lijkt me heerlijk! Ik was vanmiddag in Rotterdam langs 2 etos filialen gegaan maar daar zeiden ze dat ze binnen een uur al waren uitverkocht, balen.

  2. Had de reclamefolder gekregen en was van plan flink in te slaan, maar bij Etos in Delft is de hele partij niet aangekomen…ben 2 keer langsgegaan. Echt balen!:/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.