Guilty Pleasures Tag

Ik zag de Guilty Pleasures Tag al op een aantal blogs voorbij komen. Ik vind het een hele leuke tag met dingen die soms misschien een beetje gênant zijn of niet zo gezond voor je. Iedereen heeft wel guilty pleasures volgens mij. En met de kerstvakantie in zicht komen bij mij wel weer wat guilty pleasures voorbij denk ik zo!

  • Film: Disney Films en Chick Flicks

Belle en het beest en holiday guilty pleasures

Toegegeven: ik hou van Disney-films! Heerlijk vind ik het! En mijn lievelings is echt Belle & het Beest. Maar zoals denk ik heel veel meisjes hou ik ook ontzettend van romantische films zoals The Holiday, The Notebook, Pretty Woman, Notting Hill en zo kan ik nog wel even doorgaan. Heerlijk, lekker op de bank met een grote bak thee en een aantal guilty pleasures die zo nog wel voorbij gaan komen in deze tag!

  • Serie: Geordie Shore

Geordie shore guilty pleasures

 

Volgens mij is dit stiekem een guilty pleasure van veel mensen maar durven veel dat niet toe te geven. Ik kom er voor uit: “Slechte tv”  ik hou ervan!  Ik kan nog veel meer series in deze categorie noemen maar Geordie Shore is dan toch wel mijn favoriet. Ik moet altijd heel erg lachen (vooral om Charlotte) en heb last van plaatsvervangende schaamte.

  • Muziek: Het foute uur van Q-music

ootd-outfit-matjesdisco-2013-2

Tijdens het klussen in ons huisje was het leukste moment van de dag van 9 tot 10 uur ’s ochtends tijdens het foute uur van Q. En sindsdien luister ik het foute uur heel graag. En dan het liefst Spice Girls, Backstreet Boys, dat soort dingen!

  • Snacks: Shuttles, Marsepein, Pure chocola, Mac Donalds, moet ik nog even doorgaan :)?

Mac Guilty Pleasures

 

Ik ben niet echt een snoepkont maar toch heb ik voldoende guilty pleasures in deze categorie kom ik nu achter! Shuttles kaas-ui, pure chocola, marsepein, MacDonalds en ik vergeet vast nog een hele hoop. Geniet met mate zullen we maar zeggen : )

  • Activiteit: Bankhangen en shoppen

shoppen

 

Guilty pleasure of verslaving, het is maar hoe je het noemt: shoppen! Ik kan het elke dag doen (als ik het geld ervoor had) en het zou me nooit vervelen vrees ik haha! Datzelfde geldt voor bankhangen, ook al zo fijn!

  • Verzameling: make-up en kleding

Kast-opruimen

 

Zelf wist ik hier niet zo goed een antwoord op maar Sven wist het direct: make-up en kleding. En daar heeft hij wel een punt. Ik heb veel kleding en make-up maar het is nooit genoeg haha! Oeps! Je zou het mijn verzameling kunnen noemen dus : )

  • Crush: Jude Law

Jude-guilty-pleasures

Dat is een lastige want mijn crush is natuurlijk Sven! Maar als ik een celeb-crush moet noemen dan is dat denk ik Jude Law, niet in het “echt” maar in films zoals The Holiday.

  • Kleding: Joggingbroek en Onesie

tijgerpak-primark-onesie-2

Passend bij de romantische film en het bankhangen: joggingbroek of onesie. Als ik thuiskom doe ik eigenlijk direct een joggingbroek of onesie aan. Lekker warm en comfy. Terwijl ik dit typ heb ik ook mijn onesie aan en ligt Mittens op mijn schoot, genieten.

Dit was mijn Guilty Pleasure Tag. Ik ben super benieuwd naar jou guilty pleasures!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.