Happy New Year!! Happy New Look :)

Bron

Happy New Year!!! Ik hoop dat je een super leuk oud & nieuw hebt gehad en ik wens je een prachtig 2017!!!

Zelf vier ik het met vrienden en daar heb ik ontzettend veel zin in (ik schrijf dit in 2016 :)) Het is je misschien al opgevallen maar mijn site is vernieuwd! Een nieuwe look voor het nieuwe jaar! Jaren geleden begon ik BlondieBeautyFashion.nl en in de jaren zijn zowel met site als ik behoorlijk gegroeid! Daarom vond ik het tijd voor iets nieuws. Iets volwassener, clean, simpel. Ik ben ontzettend benieuwd wat je ervan vindt!

Alle credits gaan naar mijn schoonvader die hem precies zo heeft gemaakt als dat ik voor ogen had. Ik ben er super blij mee! Hij is vers van de pers dus het kan zijn dat er dingen niet kloppen. Laat het ook vooral weten als iets niet werkt dan probeer ik dat op te lossen.

Ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als dat ik hem vind 🙂

Veel liefs voor het nieuwe jaar!

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.