Hele fijne budget dupe gevonden?!

Een van mijn favoriete foundations, of eigenlijk getinte dagcreme, is de bareMinerals Complexion Rescue tinted hydrating gel cream. Een hele mond vol! Dat is zo’n fijn spul. Maar ja duur en in Nederland alleen online te koop. En toen ontdekte ik per toeval de Etos CC Radiance Cream. Ik probeerde hem in de winkel en het leek me de perfecte dupe voor de bareMinerals Complexion Rescue. Vandaag ga ik testen of dat inderdaad zo is!

Klik hier als je de video niet kunt zien! En klik hier om je gratis te abonneren op BlondieBeautyFashion!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.