Hema It’s my beautiful skin day clay face mask

Hema heeft een hele nieuwe gezichtsverzorgingslijn. Ik wilde daar graag wat van proberen en koos voor het It’s my beautiful skin day clay face mask voor de normale en gecombineerde huid.

  • Verpakking

Het masker zit in een tube waar 75 ml in zit. Ik vind zo’n tube heel fijn. Het werkt namelijk veel makkelijker dan een zakje en daarbij kun je zelf beter de hoeveelheid die je nodig hebt doseren. Deze tube kost €2,50 wat ik een hele goede prijs vind. Ik heb het masker nu 4 of 5 keer gebruikt en kan er nog zeker een keer of 5 mee doen. Dat is dus 25 cent per keer, een heel goed prijsje!

Hema-masker-it's-a-beautifull-skin-day-1

Mijn huidje zonder make-up voordat ik het masker aanbracht:

Hema-masker-it's-a-beautifull-skin-day-2

 

  • Het masker

Het masker brengt makkelijk aan en smeert goed uit. De substantie vind ik prettig, het is een hele dikke crème. Ik ben gewend dat kleimaskers blauw of grijs zijn, deze is wit. Het It’s my beautiful skin day masker is hydraterend en verzorgend. Na het aanbrengen laat je het 10 minuten zitten (ik laat het altijd wat langer zitten, dat vind ik fijn). Aan het begin tintelt het een beetje, maar wel prettig. Na een tijdje voel ik dat niet meer. Het masker wordt niet hard, het blijft gewoon een crème. Na ongeveer een 20 minuten spoelde ik het masker af met warm water. Dat ging vrij makkelijk.

So pretty:

Hema-masker-it's-a-beautifull-skin-day-5

  • Resultaat

Hema-masker-it's-a-beautifull-skin-day-4

Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en de roodheden lijken ook minder aanwezig. Ik vind het een fijn masker, mijn huid is het daarmee eens. Ondanks dat ik een gevoelige huid heb reageer ik prima op dit masker. Net zoals bij de meeste maskers merk ik geen enorm verschil in mijn huid, maar het voelt gewoon net wat prettiger aan. Ik ga de tube zeker opmaken en ik denk dat ik hem nog wel vaker al aanschaffen.

Heb jij al producten uit de nieuwe lijn van Hema geprobeerd?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

    1. Ik heb een gecombineerde tot droge huid. Mijn voorhoofd is wat vetter, wangen en neus zijn droog en kin heeft wat onzuiverheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.