Hema Foaming Shower Gel

Iedereen kent wel de douchemousse van Rituals. Die zijn heerlijk! Maar ook een beetje duur.. Nu heeft ook Hema douchemousse, of foaming shower gel zoals het eigenlijk wordt genoemd. Ik was dus ontzettend benieuwd of die net zo fijn zijn!

De Hema foaming shower gel is er in verschillende geuren. Ik vond het lastig kiezen en koos daarom voor een soort probeerverpakking. Daarin zitten drie geuren: Dreamy, Passionate en Marvelous. Ze zijn verpakt in een doorzichtig tasje was ook handig is, bijvoorbeeld om make-up in mee te nemen op vakantie. Dit setje van drie flesjes met 75 ml mousse kost €5. Een fullsize fles bevat 200 ml en kost €3,95.

Douchemousse-douche-mousse-hema-dreamy-passionate-marvelous-1

De flesjes zien er leuk uit. Ik hou wel van leuke teksten op de verpakking.

Douchemousse-douche-mousse-hema-dreamy-passionate-marvelous-2

Douchemousse-douche-mousse-hema-dreamy-passionate-marvelous-3

Voor het eerste gebruik moet je even goed schudden. De eerste keer dat ik de mousse op mijn hand aanbracht was het veel vloeibaarder dan die van Rituals dus ik was teleurgesteld. Maar bij de tweede keer kwam er een veel steviger substantie uit de fles. Gelukkig! Dat zie je hieronder.

Douchemousse-douche-mousse-hema-dreamy-passionate-marvelous-4

De mousse begint als het soort stevige mousse/ gel  en zodra je hem uitsmeert wordt het de fijne substantie die je ook van Rituals kent. Heerlijk! Aan één pompje heb ik voldoende voor mijn douchebeurt. Mijn huid voelt na het douchen zacht aan en ruikt lekker.

Douchemousse-douche-mousse-hema-dreamy-passionate-marvelous-5

 

Ik ben slecht in het omschrijven van geuren. Wel kan ik zeggen dat ik eigenlijk alle drie de geuren lekker vind. Mijn favoriet is Marvelous, die past vind ik goed bij het parfum wat ik de laatste tijd graag draag (Zara Night). Dus die bewaar ik voor het laatst 🙂 Dreamy zie je binnenkort al terug in mijn opgemaakt video en ik ben nu halverwege Passionate denk ik. Deze geuren zijn trouwens zoet of bloemig maar de Hema Foaming Shower Gels zijn er ook in frisse geuren en er is er ook één geur voor mannen.

 

  • Conclusie

Ik ben enthousiast! De substantie is fijn, in het begin net iets steviger dan die van Rituals maar zodra je de gel uitsmeert wordt het de zachte mousse die ik vergelijkbaar vindt met die van Rituals. Er is voldoende geurkeuze. Daarbij moet ik wel zeggen dat de geuren wel meer geparfumeerd ruiken dan die van Rituals. Persoonlijk heb ik daar geen last van overigens. De prijs is prima dus ik ga zeker een grote verpakking kopen.

Heb jij de Foaming Shower Gel van Hema al geprobeerd?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.