Hema: Nagellak en Chalky Eyeshader

Zeegroen, kobaltblauw, allemaal kleuren die je deze lente veel gaat zien. Bij de Hema hebben ze dan ook een paar leuke producten in de kleuren in de schappen gezet. Ik werd er blij van en besloot een paar producten te kopen.

Hema-nagellak-ocean-emerald-ocean-glitter-en-chalky-eyeshader-2

De longlasting nail polish in Ocean Emerald (€2,50), de topcoat in Ocean Glitter (€2,75) en de Chalky Eyeshader nr 35 (€3,00) zijn de producten die ik graag wilde.

  • Nagellak

Vroeger had ik altijd nagellak van de Hema, maar de afgelopen jaren heb ik nooit meer nagellak van Hema gekocht. Geen idee waarom. De longlasting nail polish in Ocean Emerald is namelijk prachtig! Hieronder zie je hem al na één laagje! Wow! En die kleur vind ik ook prachtig. Love. it.

Hema-nagellak-ocean-emerald-ocean-glitter-en-chalky-eyeshader-3

 

Ik besloot de Ocean Glitter topcoat er overheen aan te brengen. En dit was het effect na één laagje.. Ik heb mijn best gedaan, maar je ziet maar een paar verdwaalde glitters.

Hema-nagellak-ocean-emerald-ocean-glitter-en-chalky-eyeshader-4

Neh.. Dan nog een laagje:

Hema-nagellak-ocean-emerald-ocean-glitter-en-chalky-eyeshader-5

Beter maar ik ben helaas niet overtuigd. Het is rommelig. De topcoat is een te dikke substantie, bijna lijm. De verhouding topcoat versus glitter vind ik niet goed. Jammer.

  • Chalky Eyeshader

De chalky eyeshaders zijn er in verschillende kleuren. Ik vond de groene wel mooi en leuk staan bij de lakjes. Je kunt ze gebruiken als oogschaduwbasis, oogschaduw of als oogpotlood. Ik deed dat laatste.

Hema-chalky-eyeshader-color-eyeliner-1 Hema-chalky-eyeshader-color-eyeliner-2 Hema-chalky-eyeshader-color-eyeliner-3

Het effect vind ik mooi! De chalky eyeshader heeft een prettige structuur en brengt makkelijk aan. Het pigment is heel goed. Ook blijft goed op mijn oogleden zitten gedurende de dag. Ik denk wel dat hij als basis wat lastiger te hanteren is. Hij smeert namelijk totaal niet makkelijk uit. Voor mij geen probleem, want ik was hem niet van plan daarvoor te gebruiken, maar als je hem daar wel voor wilt gebruiken..

Al met al ben ik heel tevreden over de nagellak en de chalky eyeshader en totaal niet blij met de topcoat!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.