Het gaat eindelijk beter! vlog #169

Mijn antibiotica kuur is bijna afgerond en ik voel me een stuk beter! Zo’n longontsteking gaat je niet in de koude kleren zitten maar het gaat steeds beter. Dit weekend doen we nog wel rustig aan maar trotseren de storm met de kids wel om nog even buiten te spelen.

We vieren samen Valentijnsdag en ik laat zien hoe ik mijn haren meestal krul als ik snel mooie krullen of eigenlijk meer beach waves wil. En natuurlijk welke krultang ik daarvoor gebruik.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis abonneren.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.