How to.. 6 ways to style a maxi dress

Sinds ik zwanger ben vind ik de maxi dress ideaal. Je kunt hem op zoveel manieren stylen! Vandaag laat ik 6 verschillende manieren zien waarop ik mijn maxi dress draag. Maar ook als je niet zwanger bent kun je een maxi dress op veel verschillende manieren dragen. Vandaag geef ik je dus wat inspiratie voor je outfit in deze: How to.. 6 ways to style a maxi dress video. Ik ben benieuwd welke outfit het beste bij jou past!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren op BlondieBeautyFashion.

Liefs,

Carien

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.