How to wear: Kanten jurkje op 4 manieren

Kanten jurkje op 4 manieren

Afgelopen weekend werd ik verliefd op dit jurkje! Je kunt er zoveel kanten mee op. Het is een wit kanten jurkje met een lichtroze onderjurkje en een paar zwarte strikjes op de achterkant. Het is van het merk “Peace ’n Love” wat ik niet ken. Ik heb hem gekocht in een klein boetiekje en hij was in de aanbieding voor €24.95. Ik ben er super blij mee! Ik wil jullie in dit filmpje graag laten zien hoe je hem op vier verschillende manieren kunt dragen.

Hieronder laat ik de foto’s van de verschillende combinaties ook nog even zien.

Plain & Simple             Pink Festival

How to wear: Kanten jurkje op 4 manieren How to wear: Kanten jurkje op 4 manieren How to wear: Kanten jurkje op 4 manieren

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.