Interieur – Tips om je slaapkamer extra sfeer te geven in de winter + WINACTIE!

Slapen is een feest, zeker als je kleine kinderen hebt! Ik vind het dan ook fijn om van mijn slaapkamer een heerlijk plekje te maken waar je echt even tot rust komt. In de winter vind ik het leuk om extra sfeer aan te brengen, zeker nu rond kerst. Vandaag geef ik je wat tips hoe je wat meer sfeer in de slaapkamer kunt aanbrengen én je maakt kans om een prachtig dekbed naar keuze te winnen van LivingComfortTextiel.nl!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

  
Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: zorg dat je geabonneerd bent op mijn YouTube-kanaal en volg me op Instagram (@blondiebeautyfashion). En laat hieronder weten waarom je zou willen winnen én welk dekbed en welke maat je graag van LivingComfortTextiel.nl zou willen winnen! De winnaar krijgt begin januari bericht van mij!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

11 reacties

 1. Leuke video en cosy slaapkamer! We verwachten nu elk moment onze eerste baby en zullen de komende tijd van elk slaapmomentje extra moeten genieten dus ik doe graag mee aan de winactie! Het witte flanellen ‘welterusten’ dekbed lijkt me heerlijk voor de wintermaanden! Maat 240×200.
  Groetjes!

 2. Aah zou erg van pas komen.. ons dekbed is niet meer zo na de eerste maanden van ons zoontje van half jaar ( verschonen overgeven en melk etc ). Maatje 240×200 top winactie

 3. Mooie rustige sfeervolle slaapkamer is ook heerlijk om tot rust te komen, ik vindt het een vd fijnste plekken in huis even einde vd dag beetje tot jezelf komen of even met een maskertje op bed liggen:)ik doe graag mee met deze leuke winactie en vindt sweet sleep taup mooi past bij onze gordijnen.

 4. Omdat ik invalide ben, breng ik 22 uur van de dag op bed door. S’avonds ga ik met de traplift naar ons bed boven. Maar overdag lig ik op het bed beneden. Hier heb ik gewone simpele goedkope dekbedovertreksets voor. Dit maakt meteen de woonkamer rommelig vind ik. Daarom zou ik er eentje willen winnen. Een eenpersoons exemplaar dus. 🙂

 5. Wat een leuke video. Ben net verhuisd en alles opnieuw aan het stylen.Kan jou tips dus goed gebruiken. Ik zou graag aan de win actie mee doen en ga dan voor de Modena 4 seizoens dekbed 240×200
  Wie weet kan ik straks heerlijk in onze nieuwe slaapkamer slapen.
  Liefs Eline

 6. Ik zag laatst wat dunne plekjes zitten in onze dekbedovertrekken van ikea. Doe zijn echt heel mooi maat al best oud. Op deze site zie ik Veel moois! Super moeilijk om een keus te maken, alles met taupe erin past mooi in onze slaapkamer. We hebben er wel twee losse van 140 x 200, maar dan schaf Ik er zelf gewoon een Bij aan!

 7. Ik zou het superleuk vinden om mee te doen! Ik ben voor een maand terug in nederland vanuit arkansas (daar studeer ik) en ben spulletjes aan het verzamelen om mijn dormroom daar gezelliger te maken. De vintage world white zou daar helemaal bij passen (140×220)!

  Liefs Nadine❤

 8. Prachtig!! Ik doe ook heel graag mee aan de winactie, ik vind vooral de Dallas Phantom Black (200×220) heel erg mooi, en deze zou ook heel elegant zijn in mijn slaapkamer. Gelukkig nieuwjaar en maak van dit jaar een jaar vol waarmaken van dromen, genieten met jouw gezin, heel veel liefde en vriendschap! (En blijf ook maar leuke blogposts en video’s maken, ik blijf ze ook in 2017 graag volgen) Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.