It’s my birthday!!

20130830-090611.jpg

Jeej vandaag ben ik jarig : )!! Allereerst sorry dat er nog niks online staat. Net terug van vakantie en ineens heb ik geen artikel klaar staan! Oeps! Dat komt omdat ik vandaag mijn bday look of the day wilde doen maar ja die maak ik vanavond pas want vanavond vier ik het! Dus ik probeer vandaag nog wat online te zetten maar hoe en wat weet ik nog niet.. Hoop dat je dat niet erg vindt!

Gisteravond laat zijn we dus geland op Schiphol. En toen heb ik mezelf een fragrance mist (bodysplash) van Victoria’s secret cadeau gedaan : )! Ik heb gekozen voor de geur pink tuberose & pear en die ruikt heerlijk! Zoet maar toch ook fris! Hij was €12 en er zit 250 ml in. En ik word alleen al gelukkig van het tasje.. Reminds me of New York!

20130830-090427.jpg

Ik heb nog nooit zo’n bodysplash gehad maar vind het nu al fijn! Gewoon als je even fris wilt ruiken maar je geen zin hebt in een zwaar parfum!

De vakantie was trouwens heerlijk! Maar daarover later meer!

Liefs,

Carien

PS Sorry voor de slechtere foto’s, zijn met mijn IPhone genomen,,

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.