Je kunt me nu ook volgen op Instagram!

Misschien is het je al opgevallen: er staat weer een nieuwe knop op mijn site. Naast Facebook, Bloglovin etc kun je me nu ook vinden op Instagram. Voor diegene die Instagram niet kennen: simpel gezegd is het een site (en er is ook een app) waarop mensen foto’s plaatsen. Je kunt zelf foto’s plaatsen of mensen volgen waarvan je vindt dat ze leuke of mooie foto’s plaatsen. Het geeft bijvoorbeeld leuke outfitinspiratie. Ik plaats hier regelmatig foto’s van dingen die ik zie of waar ik mee bezig ben (ok vooral foto’s van Mittens haha…)!

Je kunt me vinden via instagram.com/carienweenink. Ik zou het heel leuk vinden als je me zou willen volgen!

Hier alvast een paar van mijn Instagram-foto’s.

toetje merengue en marshmallows

Blondie beauty fashion Instagram selfie Instagram 100 glamour Instagram Kitten Mittens cute pixiebob 1 Instagram Kitten Mittens cute pixiebob 2 Nivea en kruidvat bb creme cream

Heb jij Instagram?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.