Jeej! Ik heb een Liebster Award :)

Liebster-Award-2

Hoe leuk is dit? Ik ben zelfs twee keer genomineerd voor de Liebster Award! Door Marloes en Jasmijn. Ladies, nogmaals ontzettend bedankt!

Liebster Award

Ik hoor je denken: Liebster Award?! Het is een manier om beginnende bloggers beter te leren kennen. De bloggers nomineren elkaar. Eerlijk gezegd kende ik de Liebster Award tot ik werd genomineerd ook niet, maar ik vind het ontzettend leuk en voel me vereerd.

Hoe werkt het dan nu? Marloes en Jasmijn hebben mij 11 vragen gesteld, in totaal 22 dus.. Daar kies ik 11 vragen uit om te beantwoorden. Vervolgens bedenk ik 11 vragen die ik dan weer stel aan bloggers die ik nomineer.

De vragen

 • Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen toen mijn vriend met een burn-out met angststoornis thuis kwam te zitten. Mode en beauty zijn altijd al mijn passies geweest en ik wilde graag een blog starten, maar ik durfde niet. Toen mijn vriend “onderuit” ging zat ik automatisch ook veel thuis. Voor mij was dat het moment dat ik het aandurfde. Zo had ik ook echt iets voor mezelf.

 • Omschrijf je blog in 3 woorden.

Lastig! Ik zou zeggen: passie, gezellig, dagelijks.

 • Mascara of eyeliner?

Sowieso mascara, ik kan niet zonder (trust me ik loop al 3 weken zonder vanwege m’n oogontsteking en ik voel me kaal!)

 • Je wint morgen een miljoen, wat dan?

Dat zou een feest zijn! Geld maakt niet gelukkig, maar het kan wel helpen om leuke dingen te doen die je gelukkig maken. Allereerst wat vakanties: Ik neem m’n vriend Sven, ouders en broertje mee naar New York, ga met vriendinnen shoppen in Valencia en met Sven naar een bounty-eiland. En dan een goede camera en benodigdheden voor mijn blog. Natuurlijk het goede doel en nog een aantal andere lieve mensen om mij heen! Waar kan ik me aanmelden;)?

 • Geen wimpers of geen wenkbrauwen?

Pfff lastig.. Ik zou zeggen geen wenkbrauwen. Die teken ik dan wel bij (of permanente make-up?)

 • Snow bunny of sun lover?

Oe, eigenlijk beide! Tenminste, in Nederland altijd zon, van mij hoeft het hier nooit te sneeuwen. Maar ik houd wel ontzettend van wintersport. Toch kies ik voor sun lover.

 • Rode lippen of nude lippen?

Nude lippen, dat staat mij beter.

 • What is your signature dish?

Pasta van Anne! Dan ga ik direct al de mist in want het recept is van een vriendinnetje van mij. Maar dat maak ik altijd als ik wat simpels en lekkers op tafel wil zetten. Het is een pasta met oa parmezaan, cherry tomaatjes en parmaham. Jammie!

 • Wat is jouw favo quote?

Sharing is Caring

 • Wat doe je als je geen inspiratie hebt voor het maken van een blogpost?

Ik werk altijd vooruit dus in principe is het geen probleem als ik geen inspiratie heb. Maar mocht ik echt iets moeten schrijven dan blader ik door tijdschriften of kijk naar mijn kledingkast of make-up stash, dan komt de inspiratie vanzelf.

 • Heb je ook vriendinnen die bloggen?

Nee, helaas niet. Dat zou ik wel heel leuk vinden! Nu begrijpen mensen vaak niet wat ik doe. Dat is niet erg, maar soms is het wel leuk om dat met iemand te delen die zelf ook blogt.

En dan mijn nominaties (can I get a drumroll;)?)

 • http://365daysofmylovelylife.blogspot.nl/
 • http://hilmar.nu/
 • http://www.mintsandmangos.nl/
 • http://www.blognroller.nl/

En dit zijn mijn vragen aan jullie:

 1. Wat vind jij het leukst aan bloggen?
 2. Wat doe jij, naast bloggen, het liefst?
 3. Onesie of joggingbroek?
 4. Wat is jouw lievelingseten?
 5. Waar mogen mensen je ’s nachts voor wakker maken?
 6. Lipgloss of lippenstift?
 7. Heb je een huisdier?
 8. Wat is jouw favo kledingstuk?
 9. Wat is jouw lievelingsfilm?
 10. Pumps of gympen?
 11. Wat wil jij ooit bereiken met jouw blog?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.