Jongen of meisje? 15 weken zwanger GENDER REVEAL – tweede zwangerschap

Vandaag zijn Sven en ik alweer 9 (!!!) jaar samen! En hoe leuk is het dan om vandaag bekend te maken wat het geslacht van ons tweede kindje is?! Is het weer een jongetje of is het dit keer een meisje? Jullie waren in ieder geval heel erg verdeeld! In deze gender reveal maak ik het bekend 🙂 en daarnaast vertel ik natuurlijk hoe ik me voel nu ik 15 weken zwanger ben. Oh ja, er zit ook nog een mini shoplog in!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.